Privacy policy

Shades of Breda is een merk met unieke producten die de mooiste parels van de stad Breda eren. Vanaf het moment dat je de webshop bezoekt tot aan het afrekenen van je producten, wil je een prettige shopervaring hebben. Om je die ervaring te kunnen verzekeren, worden al je persoonsgegevens vertrouwelijk bewaard en beschermd. Je gegevens worden nooit aan anderen toevertrouwd.

Het volgende wordt in acht bij het verwerken van persoonlijke gegevens:

 1. 1. Je data wordt verzameld en opgeslagen voor hoofdzakelijk deze redenen:
  a. Het verpakken en bezorgen van je bestelling
  b. Klantenservice
  c. Verbetering van gebruikerservaring voor toekomstige optimalisaties
  d. Marketing
  e. Wettelijke eisen
 2. 2. De gegevens die we verzamelen worden alleen voor bovenstaande doeleinden gebruikt
 3. 3. Persoonlijke gegevens worden verwijderd als wij deze niet meer nodig hebben, ook op jouw aanvraag is het mogelijk om je gegevens te verwijderen
 4. 4. Je persoonlijke gegevens worden niet doorverkocht
 5. 5. We zorgen dat je data wordt beschermd

Hieronder kun je lezen waarom en hoe we persoonlijke gegevens verzamelen en opslaan – en waarvoor we deze data gebruiken.

Je kunt ook nalezen wat je rechten zijn als betrokkene, zoals het verzoek om je gegevens in te zien. Bravo Studio, is de gegevensbeheerder van de persoonlijke gegevens waarop deze verklaring van toepassing is.

 

Verzamelen van persoonsgegevens

Je bestelling afhandelen

Om je bestelling correct af te handelen hebben we gegevens van jou nodig. Als je een bestelling plaatst, dan stel je jouw naam, adres, e-mail, betaalwijze en natuurlijk de bestelde producten aan ons beschikbaar.

Als je een bestelling afrondt, dan wordt je betaling verwerkt door onze betaalpartner en wordt jouw bestelling ingepakt. Als jouw bestelling klaar is voor verzending, dan delen we jouw naam, adres, e-mail en telefoonnummer met onze vervoerder om jouw bestelling te kunnen bezorgen. Onze betaalpartner en onze vervoerder doen er alles aan om je gegevens te beschermen.

Indien je een frame besteld, wordt deze gedropshipped vanuit Unicorndisplays. In dat geval worden de bezorggegevens doorgezet naar hen voor enkel en alleen de verwerking van je bestelling.

Service & support

Mocht je contact willen opnemen, dan worden jouw persoonlijke gegevens geregistreerd. Onze klantenservice heeft toegang tot alle informatie met betrekking tot jouw bestelling. Zo kunnen zij je zo goed mogelijk helpen als je vragen hebt over de status van jouw bestelling of wanneer je een artikel retourneert. De klantenservice heeft ook toegang tot eerdere correspondentie. Dit helpt om je van een betere service te kunnen voorzien.

Gebruikerservaring

Bij het bezoeken van onze websites streven we er continu naar om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Dit wordt op verschillende manieren gedaan. Een belangrijk onderdeel hiervan is het tracken van je browsegedrag op onze site. Hiervoor maken we gebruik van cookies. Lees hier meer over hoe we cookies op onze site gebruiken. De informatie over je browsegedrag wordt ook gebruikt om een inschatting te maken of we meer of minder voorraad van bepaalde producten moeten inkopen. Tenslotte maken we ook gebruik van je browsergegevens om persoonlijke aanbevelingen te geven van artikelen die je misschien aanspreken.

Marketing

We maken gebruik van je gegevens om je van relevante marketing te voorzien. Over het algemeen wordt onze marketing in deze vormen onderverdeeld: relevante aanbiedingen via e-mail (indien je daarvoor akkoord hebt gegeven), en remarketing via social media.

Je kunt altijd bezwaar indienen tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens voor direct marketing door een mail te sturen naar info@shadesofbreda.nl.