IN BREDA VIEREN WE KERST MET Z’N ALLEN

 

Doe mee met de ‘Kerstgroet van Breda’. Stuur een bijzondere, Bredase kerstkaart naar iemand die belangrijk is. Daarmee doneer je één maaltijd aan een Bredanaar die dit goed kan gebruiken.

 

IK DOE MEE!MIJN BEDRIJF DOET MEE!

VAN IEDERE ACHTTIEN BREDANAARS DIE JE ZIET LOPEN IN DE STAD, LEEFT ER ÉÉN IN ARMOEDE.

MET ‘DE KERSTGROET VAN BREDA’ DOE JE IETS KLEINS TERUG VOOR DE BREDASE GEMEENSCHAP. EN DAT VOELT GOED.

Het zijn bijzondere tijden. Toch vieren we Kerst in Breda met z’n allen. Speciaal voor deze Kerst heeft Shades of Breda drie bijzondere, luxe kerstkaartjes ontworpen. Nu ben jij aan zet.

Voor 5,50 stuur je een Bredase kerstkaart naar keuze met een persoonlijke kerstwens naar iemand die belangrijk voor je is. Van dit bedrag gaat meer dan de helft – 3 euro om precies te zijn – naar de Bredase Voedselbank. Een klein bedrag, maar met een enorme waarde: precies genoeg om één maaltijdpakket te verzorgen voor een Bredanaar die deze steun hard nodig heeft.

Zo helpt Breda elkaar met het verspreiden van waar de stad zo goed in is: warmte, geluk en liefde. Want de wereld zal nog niet vergaan, zolang de liefde blijft bestaan.

 

BEGIN HIER: KIES JE KERSTKAARTJE

BIJZONDERE BREDASE KERSTKAARTEN

 

Speciaal voor deze campagne heeft Shades of Breda drie unieke, Bredase kerstkaarten ontworpen.

De Kerstkaarten zijn gedrukt op een luxe, 320gr/m2 matzwarte papiersoort met witte inkt, wat een luxe, warme uitstraling geeft.

Doe je mee? Dan schrijven we jouw persoonlijke kerstgroet op de achterkant van het door jou gekozen kaartje en doen we ‘m op de post – inclusief craft envelop van gerecycled papier en natuurlijk een postzegel.

 

BESTEL DE KAARTJES LOS

BEGIN HIER

KIES EEN UNIEKE, BREDASE KERSTKAART

Wil je zelf ook de kerstkaartjes in huis halen of naar iemand versturen?

BESTEL DE KERSTKAARTJES

SPREAD THE MESSAGE

 

DEEL VIA FACEBOOK

DEEL VIA WHATSAPP

OVER SHADES OF BREDA

 

In 2019 startte Bas Boomaars, Bredanaar in hart en nieren, Shades of Breda: een unieke lijn aan wall art en postcards als ode aan de meest iconische elementen van de stad. Inmiddels hangt zijn werk in honderden huishoudens en is het een populair cadeau voor de échte Bredanaar.

 

BEKIJK ALLE PRODUCTEN

OVER VOEDSELBANK BREDA

 

Meer dan een miljoen Nederlanders leven onder de armoedegrens. De missie van de voedselbank is om mensen in Breda, die dat nodig hebben, een steun in de rug te geven. Dat doen we door hen wekelijks van gezond voedsel te voorzien. Hiermee bieden zij Bredanaars die dit nodig hebben de (financiële) ruimte en rust om er weer bovenop te komen.

Kerst vieren we in Breda samen. Verspreid daarom de liefde naar een naaste die je graag persoonlijk een kerstgroet wil doen, en doneer daarmee één voedselpakket aan een Bredanaar die dit goed kan gebruiken.

 

MEER OVER VOEDSELBANK BREDA

DEZE BREDASE BEDRIJVEN DOEN MEE

DOE MEE NAMENS JE BEDRIJF

 

De Kerstgroet van Breda is een initiatief van Shades of Breda, een merk van BRAVO. Iedereen in Breda – en daarbuiten – is welkom om mee te doen, maar we roepen ook bedrijven en organisaties op de boodschap te verspreiden.

Wil jij een unieke, Bredase kerstkaart sturen naar jouw collega’s én daarmee namens jouw merk een krachtig statement maken naar zowel je collega’s als je klanten? Dan is dit je kans.

De voordelen:

Als eerste: een waardevolle en warme bijdrage, waarmee je iets teruggeeft aan de Bredase gemeenschap

Een mooi, écht Bredaas gebaar naar je collega’s

Shades of Breda benoemt jouw bedrijfsnaam op haar kanalen

Meld je bedrijf nu aan!